2011. október 28., péntek

PÁSTÉTOM - Tonhalas avokádókrém


Hozzávalók 4 személyre:

-4 db avokádó 

-3 evőkanál extra szűz olívaolaj

-2-3 olajos tonhalkonzerv (Atlantik)

Só, mustár, 1 egész citrom leve



Elkészítése:

Az avokádókat meghámozom, a magok eltávolítása után egy tálban krumplinyomóval szétnyomkodom őket.
Belekeverem az összetört tonhalat olajával együtt, belecsavarom az egész citromot, ízlés szerint teszek bele mustárt és sózom. Fogyasztás előtt a hűtőben 1-2 órát állni hagyom.

Ez a most készült változat könnyű és aki szereti az avokádó ízét, annak ezt javaslom. 

A pikánsabb verziójába tehetünk apróra vágott lila hagymát és fokhagymát is.

Jó étvágyat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése