2012. február 28., kedd

Süssünk egészségesen

SÜSSÜNK EGÉSZSÉGESEN! 

Ahhoz, hogy megtanulj sütni, nem kell különösebb szaktudás, sem sütőgép, sem kemence, elegendő hozzá a kezed, a szereteted, és a törekvésed, hogy egészségesen étkezz családoddal együtt.
A kenyerek sütésekor pl,- ha  már kitapasztaltad a technikát, ill. a száraz és nedves összetevők milyenségét és mennyiségi arányait, no meg a sütés hőmérsékletét és idejét -, a bele sütött alapanyagokat illetően nyugodtan szárnyalhat a fantáziád. Süthesz bele magvakat, zöldségeket, aszalt és friss gyümölcsöket, gombát, teljes kiörlésű gabonákat, stb. Érdemes a belesütéskor az egészségesebb alapanyagokat választani.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése